17.08.2010. / 11:10

Autor: Hina

Ozlijeđene dvije osobe: Sudar brodica kod otočića Galešnik u blizini Hvara

U sudaru su ozlijeđene dvije osobe: I.L. (29) je zadobio lakše ozljede glave, a S.K. (34) je zadobio teže ozljede (slomljena ključna kost i četiri rebra) te je prevezen helikopterom u KBC Split

Kod otočića Galešnik, u hvarskom akvatorju, sudarile su se dvije brodice, pri čemu su dvije osobe ozlijeđene, od kojih jedna teže, izvijestilo je jutros Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Ministarstvo navodi kako je kapetan Lučke ispostave Hvar u nedjelju oko 21,15 sati primio dojavu od hvarske policije da je 200 metara sjeverozapadno od otočića Galešnik, kod Hvara, gliser oznake 68 HV prešao preko glisera oznake SJ-119, na kojoj su bile dvije osobe.

U sudaru su ozlijeđene dvije osobe: I.L. (29) je zadobio lakše ozljede glave, a S.K. (34) je zadobio teže ozljede (slomljena ključna kost i četiri rebra) te je prevezen helikopterom u KBC Split.

Policija provodi istragu i traga za osobom koja je počinila prekršaj, navodi Ministarstvo.

Vezane vijesti

U sudaru tri automobila na Av. Dubrovnik šestoro ozlijeđenih

U sudaru tri automobila na Av. Dubrovnik šestoro ozlijeđenih

U sudaru tri osobna automobila večeras na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik, ozlijeđeno je šest osoba, priopćila je Policijska uprava zagrebačka. Iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika