18.08.2010. / 07:21

Autor: Hina

Video: 18 ozlijeđenih u sudaru vlaka i kamiona u Velikoj Britaniji

Osamnaest osoba je ozlijeđeno, među kojima dvije teško, u utorak u sudaru vlaka i kamiona u Suffolku, na jugoistoku Engleske, izvijestila je spasilačka služba.

Vozač kamiona je nakon nesreće uhićen (Foto:Ilustracija/Reuters)Vozač kamiona je nakon nesreće uhićen (Foto:Ilustracija/Reuters)Osamnaest osoba je ozlijeđeno, među kojima dvije teško, u utorak u sudaru vlaka i kamiona u Suffolku, na jugoistoku Engleske, izvijestila je spasilačka služba.

Dvije osobe ostale su zarobljene u olupini vlaka, s težim ozljedama, dvije su zadobile lakše ozljede, a ostalih 14 moglo se samostalno kretati, po hitnoj medicinskoj službi.

Vozač kamiona je uhićen nakon nesreće koja se dogodila na nezaštićenom željezničkom prijelazu u selu Little Cornard, dodaje policija.

"Oko 17.35 sati dogodila se teška nesreća u kojoj je sudjelovao kamion-cisterna s tekućim gnojivom na željezničkom prijelazu između Sudburyja i Buresa" i vlak "National Express", rekao je glasnogovornik Network raila, upravitelja britanske željezničke mreže.

Vezane vijesti

Mađarska vozačica: Čačić treba odgovarati za ono što je učinio

Mađarska vozačica: Čačić treba odgovarati za ono što je učinio

Katalina Liptak, mađarska vozačica škoda fabije na koju je prije dvije godine automobilom naletio potpredsjednik hrvatske vlade Radimir Čačić… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika