18.08.2010. / 10:46

Autor: Nacionalova redakcija

Darujemo karte za koncerta maestra Paca de Lucie

Posebnom ugođaju u Areni doprinjet će i ansambl u kojem su vrsni glazbenici Niño Josele (gitara), Antonio Serrano (klavijature), Alain Perez (bas) i Piranha (perkusije), vokalisti Cristo Heredia i David de Jacoba, te plesač Farruco. Paco De Lucia sljedeće godine planira snimati novi album

Paco de LuciaPaco de LuciaNacional.hr daruje osam puta po dvije karte za koncert, dovoljno je samo podatke (ime , prezime, adresu i kontakt telefon) poslati na naš mail nagrada@nacional.hr Paco De Lucia, jedan od najznačajnijih i najutjecajnijih flamenco gitarista svih vremena u pratnji ansambla održat će koncert 23. kolovoza u pulskoj Areni, s početkom u 21.30 sati!

Posebnom ugođaju u Areni doprinjet će i ansambl u kojem su vrsni glazbenici Niño Josele (gitara), Antonio Serrano (klavijature), Alain Perez (bas) i Piranha (perkusije), vokalisti Cristo Heredia i David de Jacoba, te plesač Farruco. Paco De Lucia sljedeće godine planira snimati novi album.

Stoga će određeno vrijeme biti podalje od svjetala pozornice pa je ovo jedinstvena prilika da uživate u njegovom nastupu uživo prije studijske pauze! Uz to, koncertom u Puli završava i hrvatsku turneju koja je dio svjetske turneje „Paco de Lucia and band Live on Tour 2010“.

Vezane vijesti

'Luka Ritz je simbol borbe protiv nasilja'

'Luka Ritz je simbol borbe protiv nasilja'

Učenice osnovne i srednje škole Ivona Farkaš i Klara Đurkin dobitnice su ovogodišnje nagrade Luka Ritz za promicanje tolerancije i škole bez nasilja,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika