19.08.2010. / 10:28

Autor: Nacionalova redakcija

Kerum u trećem licu: 'Bit će senzacija na izborima, čak ga se i premijerka boji!'

"Činjenica je da sam ja u sadašnjoj politici u Hrvatskoj jako bitan čimbenik. Premijerka Kosor je pametna žena, ona to zna i boji se da će birači HDZ-a dati glas Kerumu i Hrvatskoj građanskoj stranci. Kerum će biti senzacija na idućim izborima.

Željko KerumŽeljko KerumGradonačelnik Splita Željko Kerum najavio je u sinoćnjem 3. Dnevniku HTV-a posredstvom prvog i trećeg lica jednine daljnje političke ambicije, o kojima se priča već nekoliko mjeseci. "Činjenica je da sam ja u sadašnjoj politici u Hrvatskoj jako bitan čimbenik. Premijerka Kosor je pametna žena, ona to zna i boji se da će birači HDZ-a dati glas Kerumu i Hrvatskoj građanskoj stranci. Kerum će biti senzacija na idućim izborima.

Dobit ćemo najmanje 10 mandata jer je građanima dosta i HDZ-a i SDP-a koji ih varaju i lažu već 20 godina, plasiraju ljude na funkcije za koje nisu stručni niti sposobni na njima donijeti ništa dobro. Zato će se ljudi odlučiti za treću opciju", rekao je Kerum urednici Dnevnika Dijani Čuljak Šelebaj, koji je u nastavku intervjua što je ponajprije sličio kampanjskom obraćanju glasačima rekao i što misli o drugim političkim strankama. "Ljudima je dosta tih tipova koji su na sceni već 20 godina.

Građani žele opciju koja dosad nije bila na sceni, a tu opciju predvodim ja zajedno s ljudima koji žele dobro ovom narodu i Republici Hrvatskoj", istaknuo je splitski gradonačelnik, te dodao kako mu 'trgovina sada nije bitna'. "Bitna je politika", kazao je.

Vezane vijesti

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je kako više ne pregovara s Dankom Končarom oko kupnje i ulaska u projekt hotel Marjan na Zapadnoj obali,… Više

Komentari

registracija
30/6/10

petrus7, 19.08.10. 11:48

On će biti premijer a njegova "divna i pametna" sestrica će biti ministrica financija a sinčić ministar prometa i veza. Divna nas budućnost čeka. Ovaj je gori i KRADEZEA i Bandića. Neka nam je Bog u pomoći. A zamisli da KRADEZE koalira s Bandićem i Kerumom. E onda smo ga najebali tek.


registracija
6/10/09

pfefer, 19.08.10. 12:31

kerum jadranka te popiša sad i zauvjek jer si nula jednom su spličani pogrešili drugiput neče


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika