19.08.2010. / 12:27

Autor: Nacionalova redakcija

Imago uvodi poslovni sustav tvrtke Omega software

Poznata hrvatska reklamna agencija Imago uvođenjem poslovnog informatičkog sustava Imperios ubrzat će ključne procese, uspostaviti kvalitetniju kontrolu te povećati općenitu učinkovitost poslovanja.

Sustav će obuhvatiti kompletan segment financija i računovodstvaSustav će obuhvatiti kompletan segment financija i računovodstvaReklamna agencija Imago i Omega software sklopili su krajem srpnja ugovor o uvođenju poslovnog informatičkog sustava Imperios u financijsko poslovanje tvrtke. Imago je nezavisna agencija u stopostotnom hrvatskom vlasništvu, specijalizirana za pružanje cjelovitih marketinških usluga na području Hrvatske i regije. Uvođenje poslovnog rješenja Imperios u poslovanje tvrtke ubrzat će ključne poslovne procese između operativnog i financijskog poslovanja, omogućiti centralizaciju podataka te olakšati izradu ključnih izvještaja o poslovanju tvrtke.

„Sustav će obuhvatiti kompletan segment financija i računovodstva s fokusom na povećanje efikasnosti i kontrole te izvještajni sustav usmjeren upravi tvrtke s fokusom na povećanje kvalitete informacija potrebnih za donošenje ključnih poslovnih odluka. U konačnici, uprava je ona koja mora osjetiti korist ove investicije, a to će se postići stvaranjem kvalitetnih informacija i njihovim pravovremenim dostavljanjem ključnim osobama u tvrtki Imago.
Vrijeme je novac, a svaka pravovremena i ispravna odluka stvara novi kapital i tako oplođuje izvršenu investiciju", napomenuo je Željko Tandarić, direktor odjela konzultantskih usluga u Omega software te glavni konzultant u procesu ugovaranja projekta.

Uz postavljanje standardnog Imperios sustava, Omega software će omogućiti i njegovo povezivanje s postojećim sustavom kojim se tvrtka trenutačno interno koristi. Dosadašnji sustav financijskog knjigovodstva i sustav za operativno praćenje poslovanja trenutno su slabo povezani, što je jedan od glavnih razloga prelaska na novo poslovno rješenje. Na taj će se način uspostaviti bolja kontrola nad svim poslovnim procesima te osigurati optimalno funkcioniranje cjelokupnog poslovanja.

„Tijekom naše potrage za optimalnim rješenjem razmotrili smo čitav niz opcija, uključujući i nekoliko poznatih svjetskih rješenja. No, u konačnici smo se odlučili za Imperios. Tomu je, uz odgovarajuće tehničke karakteristike rješenja, svakako doprinijela i činjenica kako se radi o hrvatskom proizvodu koji je izvorno razvijen kako bi u potpunosti zadovoljio hrvatsku zakonsku regulativu vođenja poslovanja. Vjerujemo u dugoročnu suradnju te da će Imago isto tako opravdati očekivanja Omege software na području marketinške komunikacije", izjavila je Elica Šuša, direktorica financija u agenciji Imago.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika