19.08.2010. / 14:02

Autor: Nacionalova redakcija

Gamescom: Sony nudi pokret, dimenziju i stare hitove

Novinari Gameplaya ovih su dana u Njemačkoj na gamescomu i donose sve o novitetima u svijetu računalnih igara

Već po tradiciji održana nakn prezentacije Electronic Artsa (i u dvorani odmah preko ulice), Sonyjeva je prezentacija donijela vijesti koje vidite u podnaslovu (novi R&C zove se All 4 One) te nam još jednom pružila priliku da uživamo u 3D pogledu na Killzone 3, MotorStorm Apocalypse i još par manje značajnih naslova s podrškom za dodatnu dimenziju prikaza.

Mnoge od navedenih igara imali smo prilike i zaigrati (o detaljima kasnije) a jedna od do sada neprikazanih bio je Virtua Tennis 4 koji s podrškom za 3D prikaz i PlayStation Move daje sasvim posebno iskustvo, ali i da je za masovno tržište, barem s onim postavkama koje su bile u demou i koje su omogućile samo odigravanje bazičnih poteza. Općenito, uvjerili smo se da 3D prikaz može značiti jako puno za igru ako je dobro iskorišten.

Vidjeli smo još i EyePet za PSP, novi nastavak Invizimalsa (za vašu informaciju, Invizimals su bili druga najprodavanija PSP igra u Europi ove godine), zaigrali (u nekim slučajevima prvi puta, a u nekim ponovno) nekoliko Move igara (Fight, Tumble, Sound sketch...) te drugih naslova koji za PS3 i PSP izlaze u sljedećim mjesecima (Sly Collection, Assassin's Creed Brotherhood, Valkyria Chronicles II, Aragorn Quest, inFamous 2...) te se najeli raznolikih jela koje su naokolo raznosile plavokose i nasmiješene hostese. O svemu više sljedećih dana a u detalje u časopisu.

www.gameplay.hr

Vezane vijesti

Breivik se računalnim ratnim igricama uvježbao za napade

Breivik se računalnim ratnim igricama uvježbao za napade

Norveški ubojica Anders Behring Breivik rekao je u četvrak da je zbog teškoća u nabavi eksploziva morao smanjiti prvotni plan o izvedbi čak tri… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika