20.08.2010. / 09:50

Autor: Nacionalova redakcija

Progovorio i Kutle: 'O predmetu me nitko nikada ništa nije pitao'

Sanader je u četvrtak poslao priopćenje austrijskim medijima u kojem je istaknuo da nije u bijegu te da nije prihvatio provizije za posredovanje oko kredita od Hypo Alpe Adria banke

Miroslav KutleMiroslav KutleNakon što se jučer priopćenjem austrijskim medijima oglasio bivši premijer ivo Sanader, oko afere Hypo banka u medijima je istupio i Miroslav Kutle. U razgovoru za HTV rekao je da ga o predmetu koji se povlači po medijima nikada nitko ništa službeno nije pitao.

"Radi se o predmetu koji je star 10, 12 godina i o kojem me nitko nikada ništa nije službeno pitao. U cijelom tom razdoblju to je tema za dnevna međupolitička potkusurivanja, izjavio je Kutle za HTV.

Podsjetimo, Ivo Sanader je navodno od Kutle dobio 800.000 njemačkih maraka kako bi mu sredio kredit u Hypo Alpe Adria banci. O tom poslu u DORH-u je Milena Šenator, a o cijelom slučaju posljednjem broju pisao je i Nacional.

Sanader je u četvrtak poslao priopćenje austrijskim medijima u kojem je istaknuo da nije u bijegu te da nije prihvatio provizije za posredovanje oko kredita od Hypo Alpe Adria banke.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
1/1/70

, 20.08.10. 09:24

A Hrvatska RAJ za Tuđmanove tajkune i mafijase. I kakva je onda razilka između nas i Srba ?Isto sranje...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika