20.08.2010. / 15:16

Autor: Nacionalova redakcija

Mario Petreković: Komičar u putujućem bazenu

Glumac je okupio nekoliko atraktivnih djevojaka, od prijatelja posudio kamionet s prikolicom, na prikolicu postavio bazen, ukrcao sebe i djevojke u bazen i njegov PLAN B je započeo

Mario PetrekovićMario PetrekovićGlumac i komičar Mario Petreković, poznat i kao organizator i domaćin najluđih gradskih partya, odlučio se na još jedan pomalo neobičan ali vrlo atraktivan način zabave. Naime, kako posljednje dane ljeta zbog poslovnih obaveza provodi u Zagrebu, a ne na jednoj od jadranskih plaža, Mario je smislio svoj PLAN B – okupio nekoliko atraktivnih djevojaka, od prijatelja posudio kamionet s prikolicom, na prikolicu postavio bazen, ukrcao sebe i djevojke u bazen i njegov PLAN B je započeo!

Unatoč mnogim odbijenicama koje je dobio ipak je bilo nekoliko junaka koji su s oduševljenjem prihvatili njegov poziv! Naravno, i ovoga puta Mario je ostao dosljedan svom specifičnom modnom izričaju! Naime, naspram običnih kupaćih gačica Mario je i ovdje osmislio svoj PLAN B obukavši posebno ronilačko odijelo! Kako mu ronjenje u ovom bazenu nikako nije polazilo za rukom naposljetku se ipak prepustio čarima svojih mokrih suputnica.

Oduševljem dobrom zabavom i uspjehom koji je njegov PLAN B izazvao kod slučajnih prolaznika i njegovih prijatelja Mario je iz putujućeg bazena najavio „Uskoro dolazim s novim PLANOM B za jesen, budite spremni!“. Kako bi približio PLAN B slučajnim prolaznicima i svima onima koji se žele pridružiti njegovojj zabavi Mario je pokrenuo i posebnu PLAN B facebook stranicu s mogućnošću prijava ali i prijedloga za neke od narednih zabava!

Vezane vijesti

Mario Petreković: Moj posao iz snova? Da me pokupi cirkus

Mario Petreković: Moj posao iz snova? Da me pokupi cirkus

Neki ga pamte kao "fizikalca" iz emisije "Prijatelj na kvadrat", neki kao voditelja glazbenih emisija, neki kao organizatora nezaboravnih partyja,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika