21.08.2010. / 15:29

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Horor u Zagrebu: Upali mu u kuću pa ga tukli i rezali nožem

Napadači su mu zaprijetili nožem da im da novac, a kada im je on rekao da nema novca počeli su ga tući i nožem rezati po ruci

Kuća u kojoj se napad dogodio; Autor:
Marko Prpić/PIXSELLKuća u kojoj se napad dogodio; Autor: Marko Prpić/PIXSELLDvojica maskiranih napadača upala su noću u kuću 55-godišnjaka na Piškorovom bregu u Susedgradu i brutalno ga pretukla tražeći novac, nakon čega su iz kuće uzeli oružje i streljivo te pobjegli, ostavivši iza sebe teško ozlijeđenog muškarca kojemu je život u opasnosti.

Zagrebačka policija izvijestila je da su dvojica nepoznatih nasilnika preko balkona upala u kuću muškarca koji ih je našao na hodniku. Napadači su mu zaprijetili nožem da im da novac, a kada im je on rekao da nema novca počeli su ga tući i nožem rezati po ruci.

Potom su ga prekrili plahtom i nastavili udarati po tijelu i glavi. Na kraju su u kući pronašli oružje i streljivo za koje vlasnik ima dozvolu te su pobjegli u nepoznato. Iza sebe su ostavili 55-godišnjaka koji je s teškom i po život opasnom ozljedom glave smješten u bolnicu Sv. Duh.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika