22.08.2010. / 12:00

Autor: Anđelka Subašić

Astroterapeut: Politička karijera

Zovem se Dražen Pejaković ,rođen sam 30.10.1986.g. i živim u Glini u mjestu u koje sam se s obitelji vratio nakon rata. Zanima me da li kao mlada osoba mogu u naredno vrijeme uspjeti u politici i u društvenim djelatnostima ?

U vašoj sredini napreduju neki ljudi brže od vas, iako su manje aktivni. Razlog je dobrim dijelom jer se ne slažete sa razmišljanjem i nepravilnostima od strane lokalnih moćnika . Nekim ljudima je jednostavno trnovit put do zvijezda. Osobe poput vas nadrastaju vlastitu sredinu. Najbolje je planirati preseljenje u veći grad gdje ćete moći aktivirati se i pronaći svoj put. Od rujna je već moguće da se priključite mladeži jedna od vodećih političkih stranaka.

Vama odgovara humanitarno usmjerenje i socijalna opcija. Uz njihovu pomoć preselite se i započnite slijediti vaš san. Vi ste takva karakterna struktura koja može uspjeti u onome što si zacrta i jednog dana ćete i sami okusiti moć. Imajte na umu vaše početke i ne dajte se pokvariti u ovom pokvarenom svijetu politike u kojem danas živimo. Iskoristite moć koju budete imali da činite dobro i pomažete onima kojima pomoć zaista treba. Vrlo ste omiljeni kao osoba i imate jednu karizmu. Uvjerena sam da ćete daleko dogurati a kako imate jaku humanu stranu znati ćete se postaviti kako treba.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Krov nad glavom

U slijedećih godinu dana morate raditi dva posla, štedjeti i na kraju ćete moći riješiti dugove. O krovu nad glavom probajte planirati sa vašom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika