23.08.2010. / 13:39

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Danas dogovor o 'famoznom' rebalansu: Nakon partnera, Kosor se sastaje sa sindikatima

Prema neslužbenim najavama, premijerka Kosor bi se trebala oko 17 sati sastati s čelnicima sindikata

Premijerka Jadranka KosorPremijerka Jadranka KosorU Vladi je u 12 sati počeo sastanak vladajuće koalicije na kojem se očekuje dogovor o rebalansu državnog proračuna za ovu godinu.

Na sastanak s premijerkom Jadrankom Kosor te potpredsjednicima i ministrima u vladi prvi su stigli članovi HDZ-a potpredsjednici Hrvatskog sabora Vladimir Šeks i Ivan Jarnjak te glavni tajnik te stranke Branko Bačić.

Potom su stigli predsjednik HSS-a Josip Friščić, predstavnici nacionalnih manjina Šemso Tanković, Deneš Šoja, Zdenka Čuhnil i Furio Radin, predstavnici SDSS-a Milorad Pupovac i Mile Horvat, te nezavisni saborski zastupnici Anton Korošec i Ivan Čehok.

U javnosti se posljednjih tjedan dana spekuliralo o više različitih scenarija na koji način će Vlada osigurati sredstva za izvršenje proračuna, spominjalo se uvođenje poreza na banke, povećanje PDV-a, smanjenje plaća javnih službama, a posljednja informacija je da bi Vlada mogla prodati manjinske državne udjele u velikim tvrtkama (T-HT, Croatia osiguranje, Podravka).

Premijerka Kosor je u više navrata naglasila da se neće dirati u najugroženije slojeve društva.

Prema neslužbenim najavama, premijerka Kosor bi se trebala oko 17 sati sastati s čelnicima sindikata.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika