24.08.2010. / 13:00

Autor: Andrea Belin

Miri Furlan zagrebačke gradske vlasti napokon vratile stan

Glumica koja će se uskoro pojavljivati u seriji 'Najbolje godine' je konačno postala vlasnica stana koji je naslijjedila od svoje bake, a koji joj je bespravno oduzet

Mira FurlanMira FurlanJedna od najpopularnijih glumica u bivšoj Jugoslaviji, Mira Furlan, napokon može odahnuti. Naime, nakon dvadeset godina zagrebačke gradske vlasti su joj vratile bespravno oduzeti stan koji je naslijedila od svoje bake.

'To što su mi vratili stan, dokaz je da ludilo ne može potrajati dugo i da svakoj gluposti i nepravdi dođe kraj. Čini se da su napokon shvatili da su ih godinama pljačkali najveći domoljubi', komentirala je za srpski Story.

Inače, problemi oko stana nastali su početkom Domovinskog rata kada je Mira Furlan napustila Zagreb.

Prije dva mjeseca se vratila u glavni grad Hrvatske gdje se pridružila glumačkoj ekipi serijala "Najbolje godine" koja se prikazuje na Novoj TV. Glumiti će neobičnu ženu koja vjeruje u izvanzemaljce, a na malim ekranima pojaviti će se već na jesen.

Vezane vijesti

Mira Furlan: Prebacivanje krivnje na žrtvu

Mira Furlan: Prebacivanje krivnje na žrtvu

Glumica Mira Furlan uputila je otvoreno pismo sudionicima i organizatorima beogradske Parade ponosa, koja će se prema najavama održati 2. listopada.… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 24.08.10. 12:18

a dobro je rekla


registracija
17/1/10

pitman, 24.08.10. 12:20

jos uvjek je zgodna


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika