27.08.2010. / 14:47

Autor: Nacionalova redakcija

Iva Šulentić i Luka Nižetić u animiranom filmu Alpha i Omega 3D!

Riječ je o animiranoj avanturi snimanoj u 3D tehnologiji, koja prati sudbinu dvoje mladih vukova. Kata je dominantna i poduzetna vučica, dok vuk Luka više živi za trenutak

Luka Nižetić i Iva ŠulentićLuka Nižetić i Iva ŠulentićUpravo je započela sinkronizacija animiranog filma Alpha i Omega 3D u kojoj glasove glavnim likovi­ma, vučici Kati i vuku Luki posuđuju Iva Šulentić i Luka Nižetić.

Riječ je o animiranoj avanturi snimanoj u 3D tehnologiji, koja prati sudbinu dvoje mladih vukova. Kata je dominantna i poduzetna vučica, dok vuk Luka više živi za trenutak.

Zbližit će se unatoč svo­jim razlikama kad ih zarobe čuvari parka i odvedu u daleku i opasnu zemlju pravih lovaca. Luki Nižetiću i Ivi Šulentić je ovo prva zajednička suradnja na filmu, a Luki i prvo iskustvo u sinkro­nizaciji.

'Sinkronizacije animiranih filmova su u zadnjih par godina stvarno odlične i od tuda u meni želja da se okušam i na tom polju. Stoga je do ove suradnje i došlo nekako spontano. Uostalom, film mi je odličan i jako mi se sviđaju likovi. Vuk Luka, kojem ja posuđujem glas je onako vrckav i luckast a opet plemenit i dobar, pa sam se brzo našao u njegovom liku', objašnjavao je pjevač.

Inače, redateljica sinkronizacije je Ivana Vlkov Wagner, a radi se u zagrebačkom AVC studiju. Crtić će se prikazivati u kinima od 14. listopada.

Vezane vijesti

Matt Groening napokon otkrio podrijetlo Simpsona

Matt Groening napokon otkrio podrijetlo Simpsona

Matt Groening, autor najpopularnije crtane televizijske serije u svijetu, obitelji Simpsons, progovorio je u intervjuu o ideji, nastanku, likovima i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika