30.08.2010. / 12:38

Autor: Nacionalova redakcija

Ipak stigao: Sanader u Alpbachu u pratnji policajca

Sanader je u hotel pristigao u pratnji hrvatskog policajca u civilu i navodno neće izlaziti iz svoje hotelske sobe do 18 sati kada je predviđeno njegovo predavanje u sklopu rasprave o Daytonskom sporazumu

Ivo SanaderIvo SanaderUnatoč medijskim nagađanjima o otkazivanju sudjelovanja na Europskom forumu u austrijskom Alpbachu, bivši hrvatski premijer Ivo Sanader sinoć je pristigao u hotel.

Kako Nacional.hr doznaje, Sanader je u hotel pristigao u pratnji hrvatskog policajca u civilu i navodno neće izlaziti iz svoje hotelske sobe do 18 sati kada je predviđeno njegovo predavanje u sklopu rasprave o Daytonskom sporazumu.

Podsjetimo, Sanader je u Austriju došao iz SAD-a gdje je na odmoru s obitelji, a mediji su nagađali kako bi mogao otkazati svoj dolazak zbog istrage u slučaju Hypo banke koja se ovih dana intenzivirala u Austriji.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
2/12/09

gromco, 30.08.10. 13:00

ajde austrijski zandari. treba ga sad uhapsiti zbog mogutceg utjecaja na svjedoke.
bitch.


registracija
10/12/09

MKC, 30.08.10. 13:46

Švercer pornografije u jugi, svi su komunjare i HDZ i SDP i .... Samo se mjenjaju svake 4 godine, svađaju se ali se ipak međusobno štite. A, što se tiče Sanadera, Vidoševića, Bandića i sličnih ne mogu oni toliko lošeg napraviti da na eventualnim izborima ne bi dobili puno glasova. Narod vrlo brzo zaboravlja i ponovo vjeruje lažima.


registracija
30/9/09

davor12345, 31.08.10. 11:03

Znači, to su ti "biznisi" o kojima je Sanader priča da se je njiman bavija dok je bija u Auštriji!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika