30.08.2010. / 14:41

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Video: Poludjeli napadač ubio šestoro i ranio 14 osoba u Bratislavi

U pucnjavi ubojice i policije ranjeno je 14 ljudi, među kojima i policajac, koji je pogođen u glavu. Devet ranjenih osoba prevezeno je u bolnicu, ali, po informacijama iz bolnice, nijednoj nije ugrožen život

Policija je u potpunosti blokirala područje u kojem se incident dogodio (Reuters)Policija je u potpunosti blokirala područje u kojem se incident dogodio (Reuters)Naoružani muškarac ubio je u ponedjeljak u Bratislavi šest osoba, dok je 21 osoba teško ranjena, izvijestila je slovačka novinska agencija TASR, a prenose Reuters i AFP.

U pucnjavi su ubijene četiri žene i dva muškarca, među kojima je i napadač, 15-godišnji narkoman, kazala je Dominika Sulkova iz nacionalnog centra za spašavanje. Među ranjenima je i trogodišnje dijete, navela je Sulkova.

Prema izjavi očevica događaja, "poludjeli muškarac" je u bratislavskoj četvrti Devinska Nova Ves počeo pucati po ljudima na ulici i po prozorima obližnjih stanova.

U pucnjavi ubojice i policije ranjeno je 14 ljudi, među kojima i policajac, koji je pogođen u glavu. Devet ranjenih osoba prevezeno je u bolnicu, ali, po informacijama iz bolnice, nijednoj nije ugrožen život.

"Bio je sam. Pri pokušaju bijega pucao je na sve što se kretalo, ali su ga policajci opkolili i nije uspio pobjeći", rekao je načelnik slovačke policije Jaroslav Spisiak novinarima nedaleko od četvrti Devinske Nove Vesi, u kojoj se dogodila tragedija.

Objasnio je kako je muškarac ušao u jedan stan naoružan automatskom puškom i dvama pištoljima te je ubio četiri žene i jednog muškarca.

Na dovratku je ubio i jednog rođaka ubijenih te je pobjegao, a kada ga je okružila policija, ubio je i sebe.

Vezane vijesti

Anarhisti pucali na direktora Ansaldo Nucleare?

Anarhisti pucali na direktora Ansaldo Nucleare?

Direktor talijanske nuklearnoenergetske tvrtke Ansaldo Nucleare, podružnice talijanskog industrijskog diva Finmeccanice, ranjen je u ponedjeljak… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika