30.08.2010. / 19:36

Autor: Nacionalova redakcija

Sanader iz Austrije o aferi Hypo: 'Psi laju, a karavane prolaze'

Sanader iz svoje hotelske sobe nije izlazio sve do dvije minute prije nego što je došao na red za svoje predavanje

Ivo Sanader; foto: Tomislav SmoljanovićIvo Sanader; foto: Tomislav Smoljanović"Psi laju, karavane prolaze", bilo je sve što je rekao nekadašnji premijer Ivo Sanader, koji se 8 mjeseci nakon izbacivanja iz HDZ-a u pratnji policije pojavio u austrijskom selu Alpbach, komentirajući na taj način brojne optužbe koje su ga zadesile u sklopu istraga o Hypo banci u Austriji i Hrvatskoj.

Sanader se tamo nalazi kao gost na Europskom forumu, gdje je održao predavanje povodom obljetnice potpisivanja sporazume u Daytonu. Sanader iz svoje hotelske sobe nije izlazio sve do dvije minute prije nego što je došao na red za svoje predavanje.Ivo Sanader; foto: Tomislav SmoljanovićIvo Sanader; foto: Tomislav Smoljanović

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 30.08.10. 19:50

I u pravu je.Cijela je Hrvatska pas na lancu.Karavane sa pravosuđem i politikom idu dalje.U pravu je zaista.


registracija
15/11/06

rimaz, 30.08.10. 20:13

I pored bahatosti ipak mislim da ne spava mirno. I da nije ništa stavio u džep, za ovo što je uradio Hrvatskoj za vrijeme svoje vladavine zaslužio je debelu hladovinu u Lepoglavi.


registracija
4/1/09

miroljubiv, 30.08.10. 22:36

I svi oni koji bi mu još lizali guzicu,samo da se vrati,takvi smo mi Hrvati,i rođenom bratu bi zabili nož u leđa,samo da je nama dobro.


registracija
8/4/08

arisa, 31.08.10. 09:06

Psi laju, a karavane prolaze!
Zna se HDZ


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika