31.08.2010. / 10:18

Autor: Andrea Belin

Još se vole: Kristina Sajko i Sergej Trifunović ponovno zajedno

Da su manekenka i glumac opet zajedno pokazuje i fotografija na kojoj ljubavnici izmjenjuju nježnosti, a svoju ljubav navodno su obnovili još početkom ove godine

Foto: AloFoto: AloHrvatska manekenka koja već neko vrijeme živi u Los Angelesu, Kristina Sajko, ponovno ljubi srpskog glumca Sergeja Trifunovića.

Da su manekenka i glumac opet zajedno pokazuje i fotografija na kojoj ljubavnici izmjenjuju nježnosti. Kako piše srpski Alo, nakon prekida 2006 godine na koji su se odlučili zbog poslovnih obaveza, Trifunović i njegova bivša ostali su u dobrim odnosima, a ljubav su obnovili početkom ove godine.

Inače, Kristina Sajko je nedavno pobjedila u TV showu "Models of the Runway" na američkoj televiziji Lifetime čija je voditeljica supermodel Heidi Klum. Zagrepčanka koja je doduše, od početka slovila kao favoritkinja, osvojila je novčanu nagradu u iznosu od 25.000 dolara i snimanje za američki časopis Marie Claire.

Sergej Trifunović je početkom kolovoza punio medijske stupce zbog prometne nesreće u mjestu Mimice na Jadranskoj magistrali s koje je pobjegao.

Vezane vijesti

Foto: Candice Swanepoel

Foto: Candice Swanepoel

'Anđelica' Candice Swanepoel pozirala je u seksi photoshootingu za Victoria's Secret. Poznata južnoafrička manekenka u dosadašnjoj karijeri je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika