31.08.2010. / 16:45

Autor: Nacionalova redakcija

Dioničari Badel 1862 na skupštini prihvatili odluku o dolapitalizaciji

Svi prisutni dioničari jednoglasno su donijeli odluku o davanju suglasnosti Upravi Društva za pripremu donošenja odluke o povećanju temeljnog kapitala Društva, dokapitalizacijom Društva od strane države, po takozvanom modelu C

Foto: 
Marko Lukunić/PIXSELLFoto: Marko Lukunić/PIXSELLU prostorima Badela 1862 d.d. u Zagrebu danas je održana Glavna skupština Badel 1862 d.d. na kojoj su usvojeni prijedlozi odluka Uprave i Nadzornog odbora.

Prihvaćena su godišnja financijska izvješća Društva s izvješćem revizora, Izvješće Uprave o stanju Društva te izvješće Nadzornog odbora. Između ostalog, Glavna je skupština donijela odluku o pokriću gubitka nastalog u 2009. godini.

Svi prisutni dioničari jednoglasno su donijeli odluku o davanju suglasnosti Upravi Društva za pripremu donošenja odluke o povećanju temeljnog kapitala Društva, dokapitalizacijom Društva od strane države, po takozvanom modelu C. Ovakvo jedinstvo dioničara od iznimne je važnosti za daljnju provedbu plana restrukturiranja društva.

Za novog člana Nadzornog odbora imenovan je Matej Tomažin iz Ljubljane predložen kao predstavnik KD Grupe.

Na Skupštini su dane razrješnice članovima Uprave Ljerki Krpina, Zvjezdani Blažić i Srđanu Orebu za rad u 2009. godini, a Anto Perković nije dobio razrješnicu Skupštine za rad u 2009. godini.

Svi članovi Nadzornog odbora Zvonko Primorac, Zdenko Ljevak, Ivana Brdar, Tomislav Vujić, Vidoje Bulum i Marijan Lončar dobili su razrješnice za rad u 2009. godini.

Svi ostali prijedlozi Uprave i Nadzornog odbora su prihvaćeni.

Vezane vijesti

Mezhibovskij vlasnik 22,7 posto dionica IGH

Mezhibovskij vlasnik 22,7 posto dionica IGH

Institut građevinarstva Hrvatske prodao je investitorima više od 80 milijuna kuna novih dionica, koji su postali vlasnicima 40 posto temeljnoga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika