01.09.2010. / 09:35

Autor: Nacionalova redakcija

Podravka će tužiti menadžere koji su bili akteri afere Spice

Donesena je odluka da gubitak od 330 milijuna kuna koji je lani prouzročila afera Spice bude prenesen na poslovanje u narednom razdoblju

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaNa jučerašnjoj Skupštini Podravke odlučeno je da se bivšim menadžerima, koji su osumnjičeni u aferi Spice i koji su odležali par mjeseci u istražnom zatvoru, ne daju razrješnice na njihove bivše pozicije i tako ne odobri njihov rad.

U razgovoru za Novi list, predsjednik NO-a Podravke Ljubo Jurčić kazao je još kako će Podravka protiv tih menadžera podnijeti odštetne zahtjeve ako se utvrdi da su zbog spornih mjenica i kredita prouzročili štetu kompaniji. Na Skupštini je prema ranijim najavama Nadzorni odbor smanjen sa 11 na devet članova pri čemu su tri mjesta dobili predstavnici mirovinskih fondova (PBZ-Croatia osiguranje, AZ i Erste Plavi).

Također je donesena odluka da gubitak od 330 milijuna kuna koji je lani prouzročila afera Spice, bude prenesen na poslovanje u narednom razdoblju.

Vezane vijesti

Podravka organizira e-learning konferenciju

Podravka organizira e-learning konferenciju

"Znanje u fokusu" naziv je prve hrvatske konferencije o mogućnostima primjene e-learninga, isključivo u korporacijskom okružju koju organizira… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika