02.09.2010. / 13:58

Autor: Nacionalova redakcija

Bivši HDZ-ov saborski as Đuro Njavro mora rušiti ilegalnu 'vilu' na Rabu

U rješenju Ministarstva gospodarstva, upućenom investitoru 'Mate d.o.o.' iz Zagreba, u vlasništvu Njavrine supruge Vesne, naređuje se uklanjanje protupravno sagrađenog objekta u Barbatu

Đuro Njavro (Wikipedia)Đuro Njavro (Wikipedia)Nekadašnji savjetnik predsjednika Republike za gospodarstvo i bivši saborski zastupnik HDZ-a Đuro Njavro mora srušiti svoju nelegalno sagrađenu vilu u Barbatu na Rabu.

Nakon nekoliko medijskih napisa inspekcija je izašla na teren te utvrdila kako je Njavro doista dobio dozvolu da na poljoprivrednom zemljištu sagradi spremište za alat, da bi umjesto toga sagradio vilu od 256 četvornih metara s bazenom od čak 184 kvadrata.

U rješenju Ministarstva gospodarstva, upućenom investitoru 'Mate d.o.o.' iz Zagreba, u vlasništvu Njavrine supruge Vesne, naređuje se uklanjanje protupravno sagrađenog objekta u Barbatu, u slučaju da investitor na koncu ne dostavi dokaz o njegovoj legalizaciji.

Ipak, prema pisanju Jutarnjeg lista, potonja opcija vjerojatno je neizvediva, jer je zemljište na kojem je vila sagrađena i u novim prostornim planovima izvan zone građenja.

Komentari

registracija
14/11/07

laufer, 02.09.10. 18:36

Ma dajte ljudi... čovjek je jako vrijedan, ima puno alata, pa mu treba veće spremište.
Od 256 m2.
A bazen nije bazen, nego služi za navodnjavanje paradajza.
Onog koji obrađuje sa onim alatom iz onog spremišta.
Od 256 m2.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika