03.09.2010. / 07:06

Autor: Ana Smrečki

Kosor ukinula policijsku zaštitu bivšem šefu Sanaderu: Takva je sigurnosna procjena

Povod je sigurnosna procjena koja je pokazala da, bez obzira što mu je ona produžena prije nešto više od mjesec dana, da Sanaderu zaštita ipak više nije potrebna

Prema procjeni MUP-a Sanaderu život više nije ugroženPrema procjeni MUP-a Sanaderu život više nije ugroženVlada je jučer na zatvorenom dijelu sjednice donijela odluku prema kojoj bivši premijer Sanader ostaje bez policijske zaštite, piše Večernji list. Ta će se odluka početi primjenjivati od ponedjeljka, a bila je na snazi više od godinu dana. Zaštita mu se produžavala čak tri puta, posljednji put u srpnju ove godine.

No, prema procjeni MUP-a Sanaderu život više nije ugrožen, pa mu ni zaštita više nije potrebna. Zanimljivo, odluku nije objavila premijerka Kosor na Vladi, a njezini članovi nisu ni znali da je ta točka na dnevnom redu. Odluku je objelodanio ministar Karamarko sinoć u Karlovcu.

Dodatno ju je pojasnio glasnogovornik MUP-a Krunoslav Borovec koji dodaje da se osiguranje povlači. Povod je sigurnosna procjena koja je pokazala da, bez obzira što mu je ona produžena prije nešto više od mjesec dana, da Sanaderu zaštita ipak više nije potrebna. To znači da ćemo bivšeg premijera od idućeg tjedna moći viđati na gradskim ulicama bez osiguranja.

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 03.09.10. 09:16

onda bi najradije da ga eliminira netko da joj se konkurencija skloni s puta jednom za svagda. strašno


registracija
7/2/10

crvenoperka, 03.09.10. 09:31

TREBA CIJELI HDZ-e maknuti , te lopove I STAVITI IH U LEPOGLAVU


registracija
3/9/10

mudroser, 03.09.10. 20:55

Ivu treba zastitit. U Remetincu. Tamo mu je najsigurnije, i svi njegovi su tamo.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika