03.09.2010. / 17:32

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

EP u vaterpolu: Crna Gora potopila Tursku, Mađarska bolja od Rusije

Pobjedom protiv Rusije, reprezentacija Mađarske stigla je nadomak osvajanja prvoga mjesta u skupini i izravnog plasmana u polufinale

Mlađan Janković (Reuters)Mlađan Janković (Reuters)U susretu 4. kola skupine A na Europskom prvenstvu za vaterpoliste u Zagrebu Crna Gora je svladala Tursku sa 22-2 (5-1, 6-0, 5-0, 6-1).

Po četiri pogotka za Crnu Goru postigli su Mlađan Janović, Aleksandar Ivović i Boris Zloković, dok su strijelci za Tursku bili Gunkut i Guven.

Nakon četiri odigrana susreta Crna Gora ima devet bodova, kao i vodeća Italija koja ima susret manje, trća je Hrvatska sa šest bodova i utakmicom manje, dok je Turska bez bodova.

U 4. kolu skupine A još će igrati Italija - Rumunjska, te Hrvatska - Španjolska.

U susretu skupine B Mađarska je svladala Rusiju sa 14-10 (5-3, 3-3, 3-1, 3-3). Susret je odigran na bazenu Mladosti uz Savu, a sudili su Franulović iz Hrvatske i Buch iz Španjolske.

Pobjedom protiv Rusije, reprezentacija Mađarske stigla je nadomak osvajanja prvoga mjesta u skupini i izravnog plasmana u polufinale. Olimpijskim pobjednicima za taj doseg potrebna je još samo pobjeda protiv Makedonije u posljednjem kolu u nedjelju.

Rusija je i u četvrtom nastupu u Zagrebu ostvarila poraz, te je zasigurno naajneugodnije iznenađenje ovog EP-a.

Vezane vijesti

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Prvi potpredsjednik Radimir Čačić osuđen je na godinu i deset mjeseci zatvora s rokom kušnje od tri godine zbog prometne nesreće koju je skrivio u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika