05.09.2010. / 13:28

Autor: Hina

Ljutiti susjed goste murterskog restorana zalio izmetom

U policiji se doznaje kako razmirice između ljutog susjeda i vlasnika restorana traju već neko vrijeme, a ozlovoljilo ga je što je pored njegove kuće ugostitelj postavio otvorenu terasu

Murter; foto: WikipediaMurter; foto: WikipediaMještanin Murtera 'zaradio' je prekršajnu prijavu jer je goste jednog murterskog restorana zalio kantom punom ljudskog izmeta, potvrdila je danas Policijska uprava šibensko-kninska.

U policiji se doznaje kako razmirice između ljutog susjeda i vlasnika restorana traju već neko vrijeme, a ozlovoljilo ga je što je pored njegove kuće ugostitelj postavio otvorenu terasu.

Nezadovoljan zbog žamora gostiju već je nekoliko puta remetio javni red i mir. Prije mjesec dana ušao je u restoran s drvenom letvom u namjeri da se obračuna s vlasnikom, te je i zbog toga dobio prekršajnu prijavu, a prošloga petka oko 1,30 ujutro goste koji su preostali na terasi restorana odlučio je potjerati zalivši ih fekalijama, doznaje se u PU šibensko-kninskoj.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
31/1/10

STTony, 05.09.10. 13:33

Klasični primitivac i idiot kakvih kod nas ima koliko god hoćeš.


registracija
14/11/07

laufer, 05.09.10. 13:48

Klasično shvaćanje "turizma" na hrvatski način - furešti šaljite šolde, ali ostanite kod kuće.
Ako mu smetaju turisti, budali bi onda pored kuće trebalo izgraditi neki industrijski pogon.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika