06.09.2010. / 19:40

Autor: Ana Smrečki

Angie Garany mogla bi ostati nepokretna; Sprovod Daniela Jurića u srijedu

U šoku su i obitelj i prijatelji Daniela Jurića, profesora i DJ-a u Aquariusu. Na institutu Ivo Pilar, gdje je radio, izvješena je crna zastava. Grupa R.I.P. Daniel Jurić na Facebooku je od subote prikupila gotovo 2 tisuće ljudi

Angie je u komi već tri dana, a stanje joj se navodno poboljšaloAngie je u komi već tri dana, a stanje joj se navodno poboljšaloObitelj i prijatelji mole za život 30- godišnje Angie Garany koja je u subotu stradala u stravičnoj automobilskoj nesreći kod Bosiljeva. Njezin 29-godišnji dečko Daniel Jurić koji je na mjestu poginuo, bit će pokopan u srijedu u 13.30 sati na velikogoričkom groblju. Angie je u komi već tri dana, a kako piše 24 sata stanje joj se navodno poboljšalo. Tvrdi tako njezina prijateljica Jasna Coha.

Liječnici, prepričava prijateljica poznate farmerice tvrde da će Angie ako se probudi ostati nepokretna, odnosno da će oporavak biti jako težak. Coha je uvjerena da će se njezina prijateljica probuditi iz umjetne kome. Zna ju kao veliku pozitivku i borca, a sigurna je da će na kraju dobiti i ovu bitku.

R.I.P. Daniel Jurić

U razgovoru za In Magazin Nove TV bivši sustanari 'Farme' ne kriju šok i nevjericu. Još su potresenim ovim tragičnim vijestima, no nadaju se da će biti dovoljno jaka da se izbori za život. U šoku su i obitelj i prijatelji Daniela Jurića, profesora i DJ-a u Aquariusu. Na institutu Ivo Pilar, gdje je radio, izvješena je crna zastava. Grupa R.I.P. Daniel Jurić na Facebooku je od subote prikupila gotovo 2 tisuće ljudi.

Prijatelji su ga poznavali kao predanog nastavnika, strastvenog DJ-a, velikog prijatelja i pozitivca. Njegov najbolji prijatelj iz djetinjstva Aco Momčilović prepričava da je Daniel, sve što je dotaknuo pretvorio u zlato, da je u vrlo kratkom vremenu postao popularan i kvalitetan DJ. Zaključuje da se uz njega nije bilo teško zabaviti. Pamtit će ga po zaraznom smijehu, koji nikoga nije mogao ostaviti ravnodušnim.

Vezane vijesti

Humanitarni koncert za Angie Garany u klubu Shamballa

Humanitarni koncert za Angie Garany u klubu Shamballa

Na Veliki četvrtak, 21. travnja, u zagrebačkom noćnom klubu Shamballa s početkom u 21 sat održat će se humanitarni uskrsni koncert za pomoć Angie… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika