07.09.2010. / 10:43

Autor: Totalsport

Nogometaš Edgar Davids fizički napao djevojku u kinu

Davids je sa svojom zaručnicom i nekolicinom prijatelja posjetio kino u Amsterdamu i tamo je buknula svađa s jednom od posjetiteljica oko sjedećih mjesta

Edgar DavidsEdgar DavidsNizozemski mediji u ponedjeljak su objavili da je Edgar Davids, legendarni 38-godišnji nizozemski nogometaš, bio u središtu skandala u jednom kinu u Amsterdamu.

Po izvještajima De Telegraafa i ostalih nizozemskih tiskovina, Davids je sa svojom zaručnicom i nekolicinom prijatelja posjetio kino u Amsterdamu i tamo je buknula svađa s jednom od posjetiteljica oko sjedećih mjesta.

Navodno je u jeku svađe Davids upotrijebio silu protiv dotične djevojke, no u amsterdamskoj policiji nisu željeli potvrditi takve navode. Izvjestili su u policiji o skandalu i fizičkom obračunu, ali nisu govorili o imenima i detaljima. No, ako se takvo što uistinu dogodilo, ne bi bilo prvi put da je Davids dignuo ruku na ženu.

Imao je fizičkih sukoba i sa svojom bivšom djevojkom. Podsjetimo da je Davids prije nekoliko dana odlučio nastaviti nogometnu karijeru, te je potpisao ugovor s engleskim drugoligašem Crytsal Palaceom. Ranije je kroz karijeru igrao u Ajaxu, Milanu, Juventusu, Interu, Barceloni, Tottenhamu.

Vezane vijesti

Cruyff i Davids u Izvršnom odboru Ajaxa

Cruyff i Davids u Izvršnom odboru Ajaxa

U redovima nizozemskog nogometnog velikana Ajaxa izabrali su nove članove Izvršnog odbora kluba. Među njima su i Johan Cruyff (64) i Edgar Davids… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika