07.09.2010. / 17:03

Autor: Hina

Woody Allen će izbaciti iz filma scene s Carlom Bruni-Sarkozy

Redatelj je navodno čekao dok Carla Bruni ne ode s mužem na godišnji odmor u južnu Francusku, kako bi ponovno snimio sve prizore u kojima se pojavljuje francuska prva dama

Carla Bruni-Sarkozy Carla Bruni-Sarkozy Scene koje je supruga francuskog predsjednika Carla Bruni-Sarkozy snimila za romantičnu komediju Woodyja Allena "Midnight in Paris" mogle bi nestati iz konačne verzije, javio je u utorak online časopis Bakchich.

Spomenute scene navodno je već ponovno snimila dobitnica nagrade Cesar Lea Seydoux, koja je glumila u Tarantinovim "Nemilosrdnim gadovima".

Prema listu, Woody Allen je čekao dok Carla Bruni ne ode sa suprugom na godišnji odmor u južnu Francusku, kako bi ponovno snimio sve prizore u kojima se pojavljuje francuska prva dama. Producentica najnovijeg Allenova filma te informacije nije htjela zasad ni potvrditi ni demantirati.

Vezane vijesti

'Dobiti dijete ogromna je sreća'

'Dobiti dijete ogromna je sreća'

Supruga francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, Carla Bruni-Sarkozy rodila je djevojčicu u srijedu navečer u jednoj pariškoj klinici. Predsjednik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika