07.09.2010. / 22:49

Autor: Ana Smrečki, Hina

Bez pogotka na Maksimiru: Bilić zadovoljan – Nismo ni dali, ali ni primili gol

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić čestitao je nakon utakmice igračima, te se također zahvalio navijačima koji su ih 'nosili' za vrijeme trajanja cijelog susreta

Niko Kranjčar: Autor:
Igor Kralj/PIXSELLNiko Kranjčar: Autor: Igor Kralj/PIXSELLNakon što je hrvatska nogometna reprezentacija u kvalifikacijama za Europsko nogometno prvenstvo pobijedila Latviju 3:0, u večerašnjem susretu protiv Grčke, nije bilo pogodaka. Utakmica je odigrana na našem terenu, no susret je nakon 90 minuta završio 0:0. Europsko prvenstvo igra se za dvije godine u Poljskoj i Ukrajini.

Nakon dva odigrana susreta, naši su trenutno s četiri boda na vodećoj poziciji, zajedno s Izraelom. Latvija ima tri, Gruzija i Grčka po dva boda, dok je Malta s dva poraza na zadnjem mjestu. U ostalim susretima iz naše skupine Gruzija i Izrael su igrali bez pogodaka, dok je Latvija na pobijedila Maltu 2:0.

Foto: Danijel PopekFoto: Danijel PopekIzbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić čestitao je nakon utakmice igračima, te se također zahvalio navijačima koji su ih 'nosili' za vrijeme trajanja cijelog susreta. Iako smatra da je Hrvatska igrala protiv dobre ekipe, priznaje da su šanse za zgoditak postojale. Bez obzira na to što naši nisu zabili gol protiv jake Grče, Bilić je zadovoljan i podsjeća da nismo ni primili gol.

Cilj je bio prikupiti šest maksimalnih bodova, umjesto sadašnjih četiri. Na kraju zaključuje da ništa ne bi mijenjao, te da bi, kada bi imao priliku ponovno posložiti igrače, sve napravio jednako. Do kraja ove godine izabranike Slavena Bilića očekuje gostovanje u Izraelu 8. listopada, a onda domaća utakmica protiv Malte 12. listopada.

Vezane vijesti

Ublažavanje grčkog tereta reformi

Ublažavanje grčkog tereta reformi

Grčka želi smanjenje poreza, dodatnu pomoć za sirotinju i nezaposlene, zamrzavanje otpuštanja u javnom sektoru i više vremena za rezanje deficita,… Više

Komentari

registracija
1/1/70

, 08.09.10. 08:27

Taj je jedna obicna budaletina i bezveznjakovic. Igra nase repke je ravna nuli.Sporo,kilavo,kalkulantski,bezidejno...uzas!


registracija
30/6/10

petrus7, 08.09.10. 11:17

KAko dati gol ekipi čiji su igrači svi u 11 metara. To je grčka a ne lihtenštajn. Trebate to razumijeti. Teško bi ti i ja dali gol da se 11 djece prvog razreda sabije u šesnaestercu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika