08.09.2010. / 11:24

Autor: Nacionalova redakcija

Fani Stipković ljubi zvijezdu 'Sex i grada' Maxa Ryana?

Slavnog glumca upoznala je preko agentice Marine Masowietsky koja joj je i omogućila intervju s glumcem, a zbog njega će se navodno uskoro opet uputiti u Ameriku

Fani StipkovićFani StipkovićČini se da je i novinarka Fani Stipković napokon pronašla muškarca koji je osvojio njezino srce.

Ukoliko je za vjerovati neimenovanim izvorima bliskim novinarki, Fani Stipković već neko vrijeme ljubi zvijezdu 'Sex i grada', glumca Maxa Ryana, piše magazin Story.

'A što da vam kažem, Max je super osoba i odličan muškarac, no doista ne želim komentirati prirodu našeg odnosa. Mogu tek reći da mi je vrlo ugodno u njegovom društvu', komentirala je novinarka koja detalje o svom privatnom životu nema običaj iznositi u medijima.

Slavnog glumca, piše u nastavku spomenuti magazin, upoznala je preko agentice Marine Masowietsky koja joj je i omogućila intervju s glumcem. Zbog Ryana će se navodno uskoro uputiti u Ameriku. Je li njihov odnos uistinu puno više od prijateljstva, tek ćemo saznati.

Vezane vijesti

Pato i Barbara Berlusconi vole se javno

Pato i Barbara Berlusconi vole se javno

Ljubavna veza brazilskog nogometaša AC Milana Alexandrea Pata (21) i Barbare Berlusconi (26), kćeri talijanskog premijera i vlasnika kluba sa San… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika