02.10.2002. / 00:00

Autor: Sandra Milković

NOVI POLITIČKI SUKOBI

ŠIBENSKI GRADONAČELNIK ISTJERAO DOGRADONAČELNIKA SA SASTANKA

ŠIBENSKI GRADONAČELNIK ISTJERAO DOGRADONAČELNIKA SA SASTANKA

Kao u mnogim hrvatskim gradovima do sada, izgleda da koalicijska gradska vlada ni u Šibeniku neće opstati. To potvrđuje incident koji se zbio u utorak poslijepodne kada je šibenski gradonačelnik Milan Arnautović svoga zamjenika Ivana Medića, pred uključenim kamerama Hrvatske televizije, udaljio sa zatvorenog radnog sastanka predstavnika gradske uprave Šibenika i predsjednice HNS-a Vesne Pusić. Arnautović je takvo ponašanje pokušao opravdati tvrdnjom da Mediću tamo nije mjesto.
Kao nositelj nezavisne liste “Hrvatsku volim, Šibenik ljubim”, koja je u koaliciji sa SDP-om, HNS-om i HSS-om, Ivan Medić je u priopćenju odaslanom medijima u utorak navečer još jedanput, kao i u javnim istupima posljednjih dana, upozorio na neodrživost gradskoga koalicijskog partnerstva u Šibeniku zbog odbijanja suradnje i zajedništva.
U priopćenju se navodi kako će nezavisna lista svakoj budućoj koaliciji ostati otvoreni potencijalni partner ali i u slučaju izostanka ponude biti će savjesna konstruktivna oporba. Ovakav razvoj događaja trenutno najviše odgovara HDZ-u.

Vezane vijesti

Nema više milosti za Grčku

Nema više milosti za Grčku

Koliko god da se može odahnuti nakon što je Grčka brzo dobila novu vladu, tako posao nije gotov. Prije svega Europa mora pokazati što može, piše u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika