08.09.2010. / 14:31

Autor: Nacionalova redakcija

Microsoft još uvijek zainteresiran za ekranizaciju Haloa

Ekranizacija popularne igre samo je pitanje pravog trenutka i pronalaska odgovarajućeg partnera

Halo bi mogao doći i na velika platnaHalo bi mogao doći i na velika platnaFilmski biznis je vrlo zeznuta stvar. Vrte se goleme svote novca, stalno se pokreću neki ambiciozni projekti a onda opet iznenada otkazuju. Sličnu situaciju je proživio Microsoft sa svojim prvim pokušajem prenošenja Halo serijala na veliko platno. Ipak, nakon početnog neuspjeha vlasnici Halo franšize ne odustaju.

U Microsoftu napominju kako je sve pitanje pravog trenutka i odabira pravog, ovaj put u potpunosti predanog, partnera iz filmske industrije koji će biti sposoban izgurati posao do kraja. Ako je za suditi prema nizu nedavno objavljenih kratkih akcijskih trailera koji se koriste kao reklamni materijal za Reach, Microsoft definitivno ima vrlo dobru ideju kako bi Halo film trebao izgledati. Ono što je velika novost koja se pojavila u međuvremenu jest da razmatraju eventualan pokušaj stvaranja visokobudžetne TV serije smještene u Halo univerzum.

www.gameplay.hr

Vezane vijesti

Mobilni telefon Huawei Ascend s Windows Phone 8 operativnim sustavom

Mobilni telefon Huawei Ascend s Windows Phone 8 operativnim sustavom

Huawei je najavio da će proširiti partnerski odnos s Microsoftom i kreirati prvi Huawei pametni telefon s Windows Phone operativnim sustavom. Novi će… Više

Komentari

registracija
21/3/10

arcanius, 08.09.10. 15:52

jedva čekam filmove (nadam se nastavcima) i serijal....
nisam igral, ali sam čitao o priči igre HALO i moram priznati da nadmašuje Half-life (čiji sam ljubitelj)....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika