08.09.2010. / 17:57

Autor: Hina

EP U-21: Hrvatska među nositeljima, mogući protivnici Engleska ili Španjolska

Reprezentacije će biti podijeljene u sedam parova, a pobjednici će se plasirati na završni turnir. Ždrijeb je na rasporedu u petak, 10. rujna u Herningu, a utakmice će se igrati 9. i 13. listopada

Europska nogometna federacija (UEFA) objavila je imena nositelja u play-offu za plasman na Europsko prvenstvo U-21 reprezentacija koje će se od 12. do 25. lipnja iduće godine održati u Danskoj.

Među sedam nositelja je i reprezentacija Hrvatske koja je u kvalifikacijama osvojila prvo mjesto u skupini 7. Među nositeljima su i Švedska, Nizozemska, Rumunjska, Češka, Italija, te Škotska i odabranici izbornika Dražena Ladića s tim reprezentacijama neće igrati.

Mogući suparnici mlade hrvatske reprezentacije su Grčka, Švicarska, Ukrajina, Španjolska, Engleska, Bjelorusija i Island.

Reprezentacije će biti podijeljene u sedam parova, a pobjednici će se plasirati na završni turnir. Ždrijeb je na rasporedu u petak, 10. rujna u Herningu, a utakmice će se igrati 9. i 13. listopada.

NOSITELJI: Švedska, Nizozemska, Rumunjska, Češka, Italija, Škotska, HRVATSKA

NENOSITELJI: Grčka, Švicarska, Ukrajina, Španjolska, Engleska, Bjelorusija, Island

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika