09.09.2010. / 12:53

Autor: Nacionalova redakcija

Samsung otvara svoj Electronics Adriatic ured za direktnu distribuciju proizvoda

Samsung će pružati direktnu distribuciju svojih proizvoda u Hrvatskoj

Samsung će pružati direktnu distribuciju svojih proizvoda u HrvatskojSamsung će pružati direktnu distribuciju svojih proizvoda u HrvatskojSamsung Electronics Co., Ltd. vodeća kompanija na području digitalnih medija i tehnologije digitalne konvergencije, najavljuje otvaranje ureda Samsung Electronics Adriatic koji će voditi poslovanje u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Albaniji te na Kosovu. Na čelu Samsung Electronics Adriatic biti će g. Dal-Jae Kim, koji je do sada vodio poslovanje u regiji kao generalni direktor Samsung Electronics Vienna Office.

Komentirajući osnivanje Samsung Electronics Adriatic predsjednik g. Dal-Jae Kim je izjavio: „Ostvarili smo značajan rast kako u regiji tako i na hrvatskom tržištu, a posebice tijekom ovih vrlo izazovnih godina. Stoga je restrukturiranje bio logičan korak naprijed koji će kompaniji Samsung Electronics omogućiti jednostavniju suradnju s maloprodajom što će u konačnici približiti brand i tržištu i potrošačima."

Ključna promjena u ovom procesu je pokretanje direktne distribucije Samsungovih proizvoda, što su do sad činili lokalni distributeri na svakom tržištu. Na ovaj način lokalni maloprodajni kanali moći će direktno komunicirati sa Samsungom koji će im nuditi individualnu podršku i rješenja posebno prilagođena njihovim potrebama. Brand će se tako približiti tržištu i potrošačima. U isto vrijeme, Samsung Electronics Adriatic će nastaviti suradnju sa svojim dugogodišnjim partnerima kako bi održao izvrsnu suradnju razvijenu tijekom prethodnih godina.

Kako bi proslavio osnivanje Samsung Electronics Adriatic te približio svoje proizvode potrošačima u Hrvatskoj, Samsung započinje"Experience Samsung Tour", turneju koja će predstaviti najnovije inovacije Samsungovih proizvoda. Dva kamiona opremljena najnovijim Samsungovim proizvodima svih poslovnih jedinica - Visual Display, Mobile Communication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging, itd. - bit će otvorena za posjetitelje u Splitu, Rijeci i Zagrebu. Posjetitelji u Splitu prvi će imati priliku posjetiti Samsungovu turneju i to 10. i 11. rujna na splitskoj Rivi. Na riječkom Korzu kamioni će biti otvoreni za posjetitelje 14. i 15. rujna, dok će u Zagrebu biti na Trgu kralja Tomislava 17. i 18. rujna. U sva tri grada Samsungovi kamioni biti će otvoreni od 10 do 20 sati. Uz mogućnost da osjete i dotaknu tehnološki najinovativnije proizvode posjetitelji će moći sudjelovati u dnevnim nagradnim igrama te osvojiti Samsungove proizvode.

Osnivanje Samsung Electronics Adriatic također će stvoriti i nova radna mjesta - samo u Zagrebu Samsung je otvorio više od 20 novih radnih mjesta.

„Izuzetno mi je drago što je osnivanje Samsung Electronics Adriatic otvorio vrata za daljnji razvoj našeg poslovanja te što će mnogi stručnjaci u Hrvatskoj dobiti priliku za razvijanje svojih karijera u Samsungu", izjavio je Alan Blass, direktor za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

Vezane vijesti

Samsung predstavio Galaxy Ace Duos

Samsung predstavio Galaxy Ace Duos

Samsung je najavio novi mobilni telefon, Samsung Galaxy Ace. Dizajniran za korisnike koji žive aktivnim načinom života, Galaxy Ace Duos bit će… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika