09.09.2010. / 15:04

Autor: Andrea Belin

Halle Berry u vezi s bivšim dečkom Kylie Minogue

etiri mjeseca nakon prekida s Gabrielom Aubryem, glumica je viđena u zagrljaju novog muškarca. Riječ je o francuskom kolegi Olivieru Martinezu s kojim glumi u filmu 'Dark Tide'

Halle Berry i Olivier Martinez u filmu 'Dark Tide'Halle Berry i Olivier Martinez u filmu 'Dark Tide'Čini se da je hollywoodska glumica Halle Berry odlučila okrenuti novu stranicu u životu.

Četiri mjeseca nakon prekida s Gabrielom Aubryem, glumica je viđena u zagrljaju novog muškarca. Riječ je o francuskom kolegi Olivieru Martinezu s kojim glumi u filmu 'Dark Tide'.

Doduše, o njihovoj vezi se šuška već neko vrijeme, a da je njihov odnos puno više od prijateljstva pokazuju i fotografije koje su ovih dana preplavile medije na kojim ljubavnici izmjenjuju strastvene poljupce.

Inače, devet godina mlađi dečko Gabriel Aubry je četrdesettrogodišnju glumicu ostavio u travnju ove godine. Inače, sada bivši par ima dvogodišnju kćer Nahlu, a francuski glumac je svojedobno bio u vezi s australskom pjevačicom Kylie Minogue.

Vezane vijesti

Foto: Candice Swanepoel

Foto: Candice Swanepoel

'Anđelica' Candice Swanepoel pozirala je u seksi photoshootingu za Victoria's Secret. Poznata južnoafrička manekenka u dosadašnjoj karijeri je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika