09.09.2010. / 20:35

Autor: Ana Smrečki, Hina

Rudić nakon fantastične pobjede nad Srbima: Svejedno protiv koga igramo u finalu

"Svejedno mi je protiv koga ćemo igrati u finalu, iako su, po meni, Mađari jači od Talijana i vjerujem da će biti pobjednici drugog polufinala", poručio je Rudić

U subotu naše dečke čeka finaleU subotu naše dečke čeka finaleNakon fantastične pobjede naših vaterpolista nad Srbima, izbornik Ratko Rudić poručuje da već večeras počinju pripreme za finale, ističući da silno žele naslov europskog prvaka. Rudić je presretan zbog pobjede nad Srbima, ističući kako je ta utakmica pokazala koliko je momčad psihološki jaka, te da izgubljena utakmica protiv Crne Gore nije bio nedostatak.

«Svejedno mi je protiv koga ćemo igrati u finalu, iako su, po meni, Mađari jači od Talijana i vjerujem da će biti pobjednici drugog polufinala. Talijane smo već dobili u Zagrebu i zbog toga smo u psihološkoj prednosti», poručio je nakon dramatične utakmice izbornik hrvatske reprezentacije.

Srpski izbornik Dejan Udovičić smatra da bi utakmica imala sasvim drugačiji tijek da su njegovi igrači barem jednom poveli. Priznaje da je bilo nekoliko šansi da njegova momčad dođe do vodstva, ocijenivši da su se dečki borili koliko su mogli. Svjestan je i da je veliki minus za srpske vaterpoliste bila užarena atmosfera na tribinama. Ipak, smatra da igrači nisu podlegli pritisku.

Vezane vijesti

Navijanje i(li) nacionalizam?

Navijanje i(li) nacionalizam?

Njemačke zastave u vrtovima, na prozorima i na automobilima. Lica iscrtana u bojama njemačke zastave uz srčano pjevanje njemačke himne. Do prije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika