10.09.2010. / 14:02

Autor: Andrea Belin

Kevin Federline brani bivšu: Britney Spears ne zlostavlja našu djecu

On tvrdi da Britney nije nikada digla ruku na njihove sinove, sada četverogodišnjeg Seana Prestona i trogodišnjeg Jaydena Jamesa. Federline smatra, kao i njegova bivša da Flores preko njezina imena želi zaraditi novac

Britney Spears i Kevin FederlineBritney Spears i Kevin FederlinePjevačica Britney Spears susrela se ovih dana s ozbiljnim optužbama.

Naime, njezin bivši tjelohranitelj Fernando Flores tvrdi da ga je svojedobno seksualno uznemiravala, a osim toga, kazao je kako pjevačica fizički zlostavlja svoju djecu.

Prvi koji je stao u njezinu obranu je njezin bivši suprug, Kevin Federline. On tvrdi da Britney nije nikada digla ruku na njihove sinove, sada četverogodišnjeg Seana Prestona i trogodišnjeg Jaydena Jamesa. Federline smatra, kao i njegova bivša da Flores preko njezina imena želi zaraditi novac.

Podsjetimo, u tužbi koju je bivši tjelohranitelj podigao protiv nje stoji kako mu se atraktivna plavuša cijelo vrijeme nabacivala, a osim seksualnog zlostavljanja, neprimjereno se ponašala i prema svojoj djeci, jednom prilikom navodno je sinove istukla Floresovim remenom.

Vezane vijesti

Video: Novi vrući spot Britney Spears

Video: Novi vrući spot Britney Spears

Britney Spears snimila je filmski spot za pjesmu 'Criminal'. Svjetska pjevačka zvijezda u spotu ostavlja nasilnog i grubog dečka zbog zaštitnika i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika