10.09.2010. / 21:23

Autor: Ana Smrečki

Predsjednik Josipović stavio mobitel između nogu i svako malo pogledavao dole

Sigurno je očekivao neki vrlo bitan poziv ili sms, a u narednom razdoblju novinari ga vjerojatno neće izbjeći pitati tko ga je tako važan trebao kontaktirati

Predsjednik Josipović obožava modernu tehnologiju

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELLPredsjednik Josipović obožava modernu tehnologiju Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELLPredsjednik Ivio Josipović danas je boravio u Karlovačkoj županiji gdje je se slavio dan osnutka općine Kamanje. Njegov bi boravak na spomenutom događaju prošao bi gotovo neopaženo da fotografi nisu uhvatili predsjednika u pomalo neuobičajenom izdanju.

Naime, kako se može vidjeti na fotografiji, predsjednik Josipović stavio je mobitel između nogu, te je pomalo dekoncentrirano svako malo pogledavao prema dole. Sigurno je očekivao neki vrlo bitan poziv ili sms, a u narednom razdoblju novinari ga vjerojatno neće izbjeći pitati tko ga je tako važan trebao kontaktirati.

Inače, nije tajna da naš predsjednik obožava modernu tehnologiju. Već u vrijeme predsjedničke kampanje 'zakačio' se za najpoznatiju društvenu mrežu na svijetu, a na svom Facebook profili ima više od 40 tisuća obožavatelja.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 10.09.10. 21:54

Predsjedniče samo da nisu igrice.Sve drugo prolazi.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika