13.09.2010. / 07:00

Autor: Extra

Extra ekskluzivno: Ana Gruica zablistala u bijelom

Bivša manekenka, danas glumica, udala se prošle subote u Livnu za sportaša i poduzetnika Dijana Jahjefendića; vjenčanje je održano u restoranu Bachus 2 gdje su mladenci pred tristo uzvanika izrekli zavjete pred matičarom

Ana GruicaAna GruicaU subotu, 11. rujna, u Livnu, bivša manekenka i glumica, Splićanka Ana Gruica, je u bijeloj vjenčanici s potpisom Matije Vuice izrekla sudbonosno "da" sportašu, bivšem bodybuilderu i poduzetniku Dijanu Jahjefendiću.

Vjenčanje je počelo već u ranim popodnevnim satima okupljanjem gostiju u restoranu Bachus u sklopu trgovačkog centra Forum.

U bijelom Porscheu Cayenne stranih registracija stigao je mladoženja Dijan Jahjefendić, odjeven u odijelo Ivice Klarića, sa svojim kumom, dok je Ana Gruica u pratnji svoje kume Iris Rajčić stigla u bijelom Citroënovom džipu koji je vozila njezina dugogodišnja prijateljica Lana Pavić.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Ana Gruica: Otkad sam solo, udišem život punim plućima

Ana Gruica: Otkad sam solo, udišem život punim plućima

Otkako je prije sedam godina s modne piste prešla na kazališne daske, Ana Gruica radi punom parom. Osim u predstavama "Krčma, Alkar i Duga" i "Pitur"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika