12.09.2010. / 21:33

Autor: Ana Smrečki

Dolazi nam bablje ljeto: Do vikenda sunčano i toplo vrijeme, na kopnu te na moru

I dok na moru ljeto još nije završilo, nakon kiše i niskih temperatura, na kopno se vraća bablje ljeto

Sunčano i vrlo toplo vrijeme očekuje se i na Jadranu, posebno u DalmacijiSunčano i vrlo toplo vrijeme očekuje se i na Jadranu, posebno u DalmacijiNakon kišnog vikenda, novi tjedan donosi nam toplije i stabilnije vrijeme. 'Mogli bismo reći da nam stiže bablje ljeto, no na moru ono zapravo još nije bablje. Duž Jadrana, posebice u Dalmaciji i ovaj vikend protječe uz prilično sunčano i vrlo toplo vrijeme. Ali i u ove kopnene krajeve stižu sunčaniji i ugodniji dani, rekao je meteorolog Dario Brzoja.

«Idućih dana čeka nas sunčanije i toplije, svakako i ugodnije vrijeme. Sutra poslijepodne još, male su šanse za koju kap kiše u unutrašnjosti te na sjevernom Jadranu, no sredina tjedna izgleda vrlo obećavajuće», poručuje meterolog Dario Brzoja za Novu TV. Ipak, što se više budemo bližili vikendu to su veće šanse za nestabilnijim vremenom.

Do tada, sunčano i vrlo toplo vrijeme očekuje se i na Jadranu, posebno u Dalmaciji. Na moru su i ovaj vikend zabilježene prave ljetne temperature, a osim na Južnom Jadranu, čak se i na Sjevernom Jadranu temperatura popela do 25 Celzijevih stupnjeva. I dok na moru ljeto još nije završilo, nakon kiše i niskih temperatura, na kopno se vraća bablje ljeto.

Vezane vijesti

Kakva privatizacija, to mi zovemo prijenos dionica

Kakva privatizacija, to mi zovemo prijenos dionica

Ministrica financija Martina Dalić i ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Đuro Popijač objavili su na konferenciji za medije kako se 91.741… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika