13.09.2010. / 11:37

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza: Vlada i oporba će pronaći zajednički jezik

Poznata astrologinja Anđelka Subašić najavljuje tjedan u kojem će prevladavati ugodni trendovi. Čak će oporba i vladajući biti relativno usuglašeni. Možda će ih povezati bivši premijer sa svojim istupima u javnosti. No, čovjek ovog tjedna, a svakako i tjedna nakon toga je guverner Rohatinski. Pod tenzijom je obaveza koje nisu ugodne ali su jako bitne za zemlju i za autoritete

Predsjednica Vlade Jadranka KosorPredsjednica Vlade Jadranka KosorKada se jupiter i uran nađu na istom stupnju ekliptike kao što je to ovih tjedana, tada se događaju iznenađenja i uzbuđenja u svim segmentima života. Prije svega u prirodnim pojavama. Puno vlage, kiše, oborina, pijavica, nevremena tj. ciklona i tuče na pojedinim lokacijama ugrožavati će promet, poljoprivredu, ribarstvo. Uzrokovati će nenadane poplave, zagađenja vode, izljeve kanalizacije, neprilike sa tekućim gorivom poput nafte i slično. Na moru će se događati nesretni slučajevi, a uzrok će biti kvarovi na navigacijskim uređajima, oluje i udari groma. Ponovno prijeti opasnost za tankere i naftne bušotine. Na već poznatim lokacijama učestaliji su incidenti izazvani eksplozivnim napravama i oružanim obračunima.

Srijeda i četvrtak su naporni dani za svakoga od nas. Prometnice blokirane (neke zbog nesreća i zastoja, a druge zbog politički motiviranih namjera). Problemi će se lomiti i na kompanijama u farmaceutskoj branši. Na tržištu novca tj. burzama također vladaju neočekivani dnevni zaokreti. Jačaju špekulativna trgovanja. Najstresniji su utorak 14. rujna i ponedjeljak 20. rujna, pravi burzovni potresi. Geografski gledano najizraženiji negativni trendovi u globalnom smislu prijete SAD i Mexicu gdje će biti problema s tlom, naugroženiji su siromašni dok će u području Grenlanda i Portugala najveći problemi biti s vodom tj. ledom i naftom, a u Portugalu i još jedan ekonomski lom.

Kod nas se na razini države ne događaju tako ružne niti crne stvari već prevladavaju ugodniji trendovi. Čak će oporba i vladajući biti relativno usuglašeni. Možda će ih povezati bivši premijer sa svojim istupima u javnosti. No, čovjek ovog tjedna, a svakako i tjedna nakon toga je guverner Rohatinski. Pod tenzijom je obaveza koje nisu ugodne ali su jako bitne za zemlju i za autoritete. I on sam mora polagati račune nekim autoritetima i od njega svi očekuju neku vrstu presude drugima.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

registracija
30/6/10

petrus7, 13.09.10. 14:23

daj ne seri.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika