15.09.2010. / 12:30

Autor: Andrea Belin

Lady Gaga opet šokira: Kokain sam šmrkala na Bibliji

Pjevačica je priznala kako još uvijek ne može odoljeti bijelom prahu, međutim konzumira ga u znatno manjim količinama

Lady GagaLady GagaAmerička pop zvijezda, Lady Gaga, koja je u nedjelju navečer u haljini 'od sirovog mesa' pokupila osam MTV-jevih nagrada odlučila je opt šokirati javnost.

U intervjuu za Vanity Fair je priznala kako je kao tinejđerica bila ovisna o kokainu, a jednom prilikom ga je šmrkala s Biblije.

Doduše, još uvijek ne može odoljeti bijelom prahu, međutim, konzumira ga u znatno manjim količinama. Herion, tvrdi, nije probala nikada.

'Ne želim da moji obožavatelji misle da moraš biti ovisnik da bi uspio u životu. Moja ovisnost o drogi je prošlost i mogu reći da je bila katastrofalna', priznala je pjevačica.

Inače, na dodjeli MTV-jevih nagrada koja se u nedjelju navečer održala u Los Angelesu, video spot za pjesmu "Bad Romance", osim za video godine, proglašen je najboljim u kategorijama najboljeg ženskog video spota, najboljeg pop videa, najboljeg plesnog videa te za najbolju koreografiju, montažu i režiju. Zajedno s Beyonce s pjesmom "Telephone" Lady Gagi pripala je i nagrada za najbolju suradnju.

Vezane vijesti

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Američka pop zvijezda Lady Gaga povrijedila je glavu kad ju je slučajno udarila metalna šipka na zadnjem koncertu na Novom Zelandu u nedjelju navečer… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika