15.09.2010. / 20:00

Autor: Ana Smrečki

Poruka Polančecu: Pazi što pričaš, jer bi mogao biti izbrisan iz HDZ-a kao Sanader

Poruka je to Damiru Polančecu da pazi što priča, jer ako svojim izjavama bude nanosio štetu stranci Predsjedništvo ga može izbrisati iz članstva

Polančec je trenutno pod suspenzijom od kada je završio u zatvoru i to zato što u stranci smatraju da je svojim postupcima nanio štetu ugledu strankePolančec je trenutno pod suspenzijom od kada je završio u zatvoru i to zato što u stranci smatraju da je svojim postupcima nanio štetu ugledu strankeO Damiru Polančecu u političkim se krugovima sve više priča. Zatišje nakon njegovog izlaska iz pritvora, zatim iskaz pred saborskim istražnim Povjerenstvom koje se bavi spornom privatizacijom INA-e i na kraju detalji o tajnim sastancima s čelnim ljudima HDZ-a, do nedavno nepoznati javnosti.

'Uhvaćeni s rukama u pekmezu', HDZ-ovi visoki dužnosnici, među kojima i premijerka Kosor priznali su da su se sastali s Polančecom, no o detaljima svi šute. U međuvremenu se šuška da bi nekadašnji potpredsjednik Vlade mogao uskoro biti izbrisan iz HDZ-a, piše Jutarnji list. Njemu bi se tako dogodilo isto ono što i bivšem premijeru Sanaderu.

Polančec je trenutno pod suspenzijom od kada je završio u zatvoru i to zato što u stranci smatraju da je svojim postupcima nanio štetu ugledu stranke. Njegova je sudbina sada u rukama stranačkog Suda časti, ali i Predsjedništva stranke koje ga može izbrisati iz HDZ-a jednako kao i Ivu Sanadera. Poruka je to Damiru Polančecu da pazi što priča, jer ako svojim izjavama bude nanosio štetu stranci Predsjedništvo ga može izbrisati iz članstva.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
29/11/09

Ivis, 15.09.10. 21:18

Vec je pocelo! Ucjena na ucjenu je rat bez mira!


registracija
2/12/09

gromco, 15.09.10. 21:24

e moj rumenige.. boli te qurac ak te isključe! koji tce ti qurac taj hadeze. ak ostanesh u hadezeju onda si u njihovoj priramidi zapovjedanja, stime automatski priznajesh sukrivicu za organizirani kriminal u toj organizaciji... i bolje da te iskljutce iz te mafije. imaj muda i idi do kraja.
bitch


registracija
11/1/10

fluid, 15.09.10. 22:07

Ako sam odstupiš iz zločinačćke organizacije,oprao si pola duga koji si zadužio kod građana Hrvatske.Ostalo ćeš morati platiti svojom osobom jer toliko si toga lošega učinio.Osramotio si i sebe i svoju obitzelj.Karakter si prodao za "judine škude" i lažne dragulje HDZ-ovskog sistema upravljanja(čitaj pljačke) Hrvatskom.


registracija
6/10/09

pfefer, 16.09.10. 07:18

novinari opet izmišljaju jer primaju mito od podzemlja po nalogu ljevice koja želi uništiti sve hrvatsko


registracija
16/6/10

nosonja, 16.09.10. 07:32

Bravo fluid!


registracija
30/6/10

petrus7, 16.09.10. 11:14

ČMARKO64 puši ga! Zamisli izbacit će ga iz stranke. Jako mudo ako ga izbace. Moš misliti. Sigurno će se onda ubiti. Koji će kurac tamo kad su ga braća i sestre izdali. IZBORE IZBORE IZBORE!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika