16.09.2010. / 12:25

Autor: Totalsport

Udovičić u Zagrebu: Mladost je bila najbolja mogućnost

Primorje je uz zagrebački klub bilo najizgledniji favorit za dovođenje Udovičića s obzirom na činjenicu da njegov otac, inače Hrvat, živi u Puli. I srbijanski reprezentativac ima hrvatsko državljanstvo

Vanja Udovičić (Foto: Reuters)Vanja Udovičić (Foto: Reuters)Srbijanski vaterpolski reprezentativac, 28-godišnji Vanja Udovičić, potvrdio je za Sportski žurnal da je pristao na dolazak u zagrebačku Mladost...

- Danas ću potpisati ugovor - rekao je Udovičić novinaru beogradskoga sportskog dnevnika u ranim satima četvrtka, nakon što je završio neprekidne trodnevne pregovore.

- To je ipak bila najbolja mogućnost. Postavio sam uvjete, čekao sam odgovor Mladosti i kada je sve stiglo s jamstvima, prihvatio sam.

Udovičić, najbolji igrač nedavno završenoga Europskog prvenstva u Zagrebu, pristao je na dolazak u hrvatski klub dan prije isteka roka za licenciranje igrača za novu sezonu Lige prvaka.

Sportski žurnal piše da je Udovičić bio prvak sa svakim klubom u kojem je igrao, a igrao je u najvećima: beogradskom Partizanu, Jadranu iz Herceg Novog, napuljskom Possilipu i Pro Reccu. Uspjelo mu je sada nešto što nije niti jednome drugom vaterpolistu: igrati u klubovima s čak 22 naslova europskih prvaka (Mladost 7, Partizan i Pro Recco po 6, Posillipo 3).

Isti izvor navodi da su do kraja u utrci za ponajboljim svjetskim vaterpolistom bila i preostala dva najbolja hrvatska kluba, Jug i Primorje, dok je beogradski Partizan prvi otpao zbog problema s financijama.

Primorje je uz zagrebački klub bilo najizgledniji favorit za dovođenje Udovičića s obzirom na činjenicu da njegov otac, inače Hrvat, živi u Puli. I srbijanski reprezentativac ima hrvatsko državljanstvo.

Vezane vijesti

Hrvatski vaterpolisti osvojili Svjetsku ligu

Hrvatski vaterpolisti osvojili Svjetsku ligu

Hrvatska vaterpolska reprezentacija po prvi puta je osvojila Svjetsku ligu svladavši u finalnom dvoboju u Almatyu Španjolsku boljim izvođenjem… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika