17.09.2010. / 23:11

Autor: Ana Smrečki

Polančec obrisao suze i krenuo u odlučnu borbu: Afere i imena prokazat će na vrijeme

Nakon emotivnog svjedočenja pred saborskim istražnim Povjerenstvom koje se bavi privatizacijom INA-e, čini se da je Polančec 'obrisao suze', skupio hrabrost i krenuo u odlučnu obranu

Damiru Polančecu podrška bivših kolega više ni ne trebaDamiru Polančecu podrška bivših kolega više ni ne trebaNakon što je Damir Polančec preko svog odvjetnika poručio da je spreman javnosti otkriti čak 42 korupcijske afere unutar Banskih dvora, uslijedila je brza reakcija USKOK-a. Anto Nobilo u petak ujutro dobio je poziv od USKOK-a, a tijekom dana je već obavio razgovor s ravnateljem Dinkom Cvitanom.

Pitanja su se ticala korupcijskih afera o kojima je Polančec prvi puta progovorio nakon što ga je njegova dojučerašnja stranka izbrisala iz članstva. Iako je Nobilu u USKOK-u trebao otkriti sve što zna o aferama koja su podigle priličnu buru u javnosti, Polančecov odvjetnik pozvao se na odvjetničku tajnu.

Kako donosi HRT, Nobilo nije otkrio imena i prezimenima aktualnih ministara koje je Polančec pobrojao dok je sjedio u Remetincu. Kada će ih prokazati ovisi isključivo o njemu. U međuvremenu, bivšem potpredsjedniku Vlade podršku ne smije dati ni jedan istaknutiji HDZ-ovac, a oni se čak ni ne usude pričati s njim, piše 24 sata.

Navodno mu se tek javljaju niže rangirani članovi stranke koji mu pružaju moralnu podršku. Čini se da Polančecu podrška bivših kolega više ni ne treba. Nakon emotivnog svjedočenja pred saborskim istražnim Povjerenstvom koje se bavi privatizacijom INA-e, čini se da je Polančec 'obrisao suze', skupio hrabrost i krenuo u odlučnu obranu.

Vezane vijesti

'Fiolićev iskaz nije došao iz USKOK-a'

'Fiolićev iskaz nije došao iz USKOK-a'

USKOK je danas kao neistinite odbacio navode objavljene u medijima po kojima je Državno odvjetništvo plasiralo u javnost informaciju iz navodnog… Više

Komentari

registracija
28/2/08

lepiaf, 18.09.10. 10:53

rijec je o igri zauzimanja pozicija prije dogovora.


registracija
9/5/10

lolobrigita, 18.09.10. 11:56

Moj Damire,ako znaš o tuđem kriminalu,a ne prijaviš,to te čini suučesnikom što znači da ćeš biti kriv,i to doslovno,i za tuđe grijehe.


registracija
31/1/10

STTony, 18.09.10. 13:04

Ma, kako se samo mije toga prije sjetio?

Ali opet, bolje ikad nego nikad :)


registracija
24/3/10

bagsy, 18.09.10. 13:28

ne plači damire,budi hrabar :)


registracija
27/7/09

columbo, 18.09.10. 19:49

Istrazno Povjerenstvo Sabora koje se bavi, pazi ovo, privatizacijom...A ja mislio slucaj vodi Zavod za vodu i otpadne vode! Onda nista...Ovi vladimiriseksi ce to, nema zime, obaviti kako valja i dolikuje...


registracija
30/9/09

davor12345, 18.09.10. 21:22

Eto! Još će netko reći da je lako biti bogat!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika