19.09.2010. / 09:21

Autor: Andrea Belin

Morgan Freeman se razveo nakon 25 godina braka

Hollywoodski glumac koji je početkom kolovoza boravio u Dubrovniku kao počasni gost petog jubilarnog Dubrovnik Film Meetinga se razveo od supruge nakon 25 godina braka

Morgan FreemanMorgan FreemanHollywoodski glumac Morgan Freeman je ponovno slobodan. Kako javljaju strani mediji, glumac je službeno okončao brak s Myrnom Colley-Lee koji je trajao dvadeset i pet godina.

Doduše, raskid braka nije nikakvo iznenađenje s obzirom da su se tabloidi prije nekoliko mjeseci raspisali kako je glumac već neko vrijeme u vezi s E'denom Hines, unukom svoje bivše supruge Jeanette Adair Bradshaw.

"Vezu" s Freemanom navodno je započela kada je on imao 62 godine!

Podsjetimo, Morgan Freeman je početkom kolovoza boravio u Dubrovniku kao počasni gost petog jubilarnog Dubrovnik Film Meetinga. U sklopu DFM-a Freeman je pedstavio svoje posljednje filmsko ostvarenje 'Invictus' redatelja Clinta Eastwooda, u kojem je utjelovio ulogu bivšeg predsjednika Južnoafričke republike Nelsona Mandele.

Vezane vijesti

Morganu Freemanu nagrada za životno djelo AFI-ja

Morganu Freemanu nagrada za životno djelo AFI-ja

Slavni američki glumac Morgan Freeman u četvrtak je navečer primio nagradu za životno djelo Američkog filmskog instituta (AFI), a počast su mu, među… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 19.09.10. 17:53

Bio u Dubrovniku, pa rasturio brak, hm. Ima (li) istine o prokletstvu Grada!?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika