20.09.2010. / 13:32

Autor: Andrea Belin

Sin Victorije i Davida Beckhama će dizajnirati dječje naočale

Dizajniranjem se dječak navodno želi baviti već duže vrijeme, a njegovu prvu kolekciju 'Bambino Beckham' predstavljati će Suri, četverogodišnja kći Katie Holmes i Toma Cruisea, šestogodišnja kći Heidi Klum, Leni, te djeca Gordona Ramsaya

Victoria BeckhamVictoria BeckhamRomeo Beckham, osmogodišnji sin Victorije i Davida Beckhama će se baš kao i njegova majka okušati u modnom svijetu. I dok se bivša Spajsica bavi dizajniranjem odjeće, maleni Romeo će dizajnirati sunčane naočale za djecu.

Kako je stranim medijima potvrdio neimenovani izvor blizak obitelji, ovim poslom dječak se želi baviti već duže vrijeme, a njegovu prvu kolekciju 'Bambino Beckham' predstavljati će Suri, četverogodišnja kći Katie Holmes i Toma Cruisea, šestogodišnja kći Heidi Klum, Leni, te djeca Gordona Ramsaya.

Victoria i David navodno su oduševljeni što je njihov sin već u ovim godinama odlučio čime se želi baviti u životu.

Čini se da je dizajniranje odjeće i modnih dodataka postao pravi hit među djecom slavnih roditelja. Naime, i kraljica popa Madonnina je sa svojom trinaestogodišnjom kćeri Lourdes napravila kolekciju dječje odjeće pod nazivom "Material Girl".

Vezane vijesti

Hrvatski dizajneri nagrađeni u New Yorku

Hrvatski dizajneri nagrađeni u New Yorku

Hrvatski dizajneri Marija Juza i Nikola Đurek ovogodišnji su dobitnici prestižne nagrade za izvrsnost u dizajnu tipografije vodeće međunarodne… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 20.09.10. 23:10

Može li gluplje? Mislim kak nemre!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika