20.09.2010. / 17:43

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza: Ima li premijerka Kosor snage za potez karijere?

Poznata astrologinja Anđelka Subašić najavljuje tjedan koji će obilježiti oduzimanja imovine i rušenje nekih nezakonito izgrađenih objekata. U vladajućoj stranci su izgledni problemi s mladeži i s medijima. Premijerka Kosor usprkos problemima još učvršćuje svoju poziciju i vraća malo poljuljani ugled

Anđelka SubašićAnđelka SubašićPuni mjesec je u četvrtak 23. rujna u 11 sati i 28 minuta po našem vremenu. Mjesec je na prvom stupnju ekliptike a sunce na polovici tj. 180 stupnjeva ekliptike. U svjetskim razmjerima to zahvaća dvije linije, liniju Pacifika i i liniju Južnoafrička Republika, Nigerija, Kenija, Egipat, Libanon, Turska pa sve gore do Rusije.

Te dvije linije označavaju opasnosti od elemetarnih nepogoda, zaraza i infekcija, potresa, otmica, terorističkih napada, nemira i sukoba. U svemu stradaju veće skupine ljudi. U svakom pogledu 23. rujan je ružan dan u svakom pogledu. Subota, 25. rujna još je jedan od stresnih dana, pa zatim ponedjeljak 27. rujna. Svjetske burze, a naročito američke proživljavati će još jedan udar na financije. U SAD-u će biti i drugih vrsta problema, a terorizam je vrlo izgledna opasnost.

U našim financijama događa se pozitivan potez centralne banke. Biti će i oduzimanja imovine te isto tako i rušenja nekih nezakonito izgrađenih objekata. U vladajućoj stranci su izgledni problemi s mladeži i s medijima. Premijerka Kosor usprkos problemima još učvršćuje svoju poziciju i vraća malo poljuljani ugled. Čini se da će se odlučiti konačno za ženu suradnicu ili je predložiti za ministricu. Eh, to bi joj bio potez karijere!

Vezane vijesti

Tjedna astroprognoza: Prosvjedi će se nastaviti, slijede nova poskupljenja

Tjedna astroprognoza: Prosvjedi će se nastaviti, slijede nova poskupljenja

Nekoliko planeta započinje novi ciklus ekliptike: Merkur, Sunce, Venera i Uran. Vrijeme se mijenja i postaje tipično proljetno-promjenljivo. Nagle… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika