20.09.2010. / 20:47

Autor: Ana Smrečki

Šukeru prekipjelo nakon pitanja kako pliva u Vladi: Odite snimati poplavljena mjesta

Novinarka je Šukera pitala 'kako pliva s obzirom na glasine da mu se trese stolac u Vladi'. Šukeru je očito nakon tog pitanja prekipjelo, pa je povišenim glasom odgovorio da bi joj bilo bolje snimati ljude čije kuće je ugrozila poplava

Pred kamerama, danas na relaciji premijerka Kosor-ministar Šuker idilaPred kamerama, danas na relaciji premijerka Kosor-ministar Šuker idilaDan nakon što je u medijima rako da njegova pozicija u Vladi ovisi o premijerki Kosor, ministru Šukeru očito je prekipjelo. Itekako je svjestan da njegovo svjedočenje pred saborskim Istražnim povjerenstvom koje se bavi privatizacijom INA-e može 'naljutiti' premijerku. Na primjeru Polančec, vidljivo je da svako štetno svjedočenje na račun HDZ-a, bilo no istinito ili ne, može završiti brisanjem iz stranačkih redova.

Pred kamerama, danas na relaciji premijerka Kosor-ministar Šuker idila. Premijerka je pitanje o Šukerovoj poziciji u Vladi, kao i obično riješila smiješkom. Srećom, pa ga Kosor na neslužbenoj kavi, na kojoj su lica bila poprilično smrknuta, nije tješila, jer se zna kako završavaju oni koje se u HDZ-u tješi. Možda je neuspjela kava s premijerkom razlog zašto je ministar Šuker nakon nje bio loše volje.

Obilazeći poplavljena područja oko Velike Gorice, Šuker je gacao po lokvama vode, a za njim znatiželjni novinari. Tako ga je HRT-ova reporterka pitala 'kako pliva s obzirom na glasine da mu se trese stolac u Vladi'. Šukeru je očito nakon tog pitanja prekipjelo, pa je povišenim glasom odgovorio da bi joj bilo bolje snimati ljude čije kuće je ugrozila poplava. Ona mu je na to uzvratila sa smiješkom poručivši da je na poplavljenom terenu druga ekipa.

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

registracija
30/6/10

petrus7, 20.09.10. 23:26

Polako to treba razjebavati. Sad je Šunki na redu a onda SeX pa barba i na kraju bjeloglava srpska kokoš. Počelo je. Supač. ČMARKO64 puši mi kitu!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika