22.09.2010. / 08:48

Autor: Hina

Paris Hilton zbog problema s kokainom zabranjen ulaz u Japan

Bogata nasljednica je stigla u zračnu luku Narita privatnim zrakoplovom, no zaustavili su je imigracijski službenici i potom zabranili ulazak u zemlju

Paris HiltonParis HiltonAmerička bogata nasljednica Paris Hilton, osuđena u ponedjeljak u SAD-u na uvjetnu kaznu zbog posjedovanja kokaina, zadržana je u utorak na aerodromu u Tokiju i odbijen joj je ulazak u Japan, izvijestili su mediji.

Paris Hilton je stigla u zračnu luku Narita privatnim zrakoplovom, no zaustavili su je imigracijski službenici i potom zabranili ulazak u zemlju.

Prema japanskom zakonu, osoba osuđena na uvjetnu kaznu ne može ući u zemlju, osim u slučaju "posebnih razloga".

Hilton je dan ranije na sudu u Las Vegasu priznala krivnju za posjedovanje kokaina i ometanje pravde, što joj je omogućilo da izbjegne zatvorsku kaznu. Umjesto toga je dobila dvije šestomjesečne uvjetne kazne, a u slučaju da bude ponovo uhićena završit će u zatvoru na godinu dana. Hilton je u Tokiju trebala sa sestrom Nicky promovirati novu liniju torbi.

Vezane vijesti

Krivotvoritelj Gotovinine putovnice osuđen zbog krijumčarenja droge

Krivotvoritelj Gotovinine putovnice osuđen zbog krijumčarenja droge

Franjo Katavić, krivotvoritelj putovnice kojom se u bijegu koristio general Ante Gotovina, danas je na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 22.09.10. 09:53

koji kreteni


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika