23.09.2010. / 10:38

Autor: Sandra Županić

Čović: Novi direktori u Holdingu poznati možda već danas

Ne postoji nikakva 'Čovićeva lista' nego su imena usuglašena među članovima uprave. Što se tiče objave imena kandidata za mjesta direktora mislim da bismo na taj način prekršili zakon, a i sami kandidati su nas molili da to ne objavimo jer mnogi od njih imaju poslove. Što bi bilo da njihovi poslodavci saznaju, rekao je Čović

Ivo ČovićIvo Čović"Novi direktori podružnica Zagrebačkog holdinga bit će poznati u roku nekoliko dana, možda i danas. U protekla tri tjedna usuglasili smo se oko većina kandidata, a čekamo samo saziv Skupštine društva da potvrdimo kandidate.

Ne postoji nikakva 'Čovićeva lista' nego su imena usuglašena među članovima uprave. Što se tiče objave imena kandidata za mjesta direktora mislim da bismo na taj način prekršili zakon, a i sami kandidati su nas molili da to ne objavimo jer mnogi od njih imaju poslove. Što bi bilo da njihovi poslodavci saznaju. Zamislite da gradonačelnik sazna da se Vido (opa. Čović je najvjerojatnije mislio na pročelnika Službe gradonačelnika Vidoja Buluma) prijavio za mjesto direktora", rekao je na jutrašnjem aktulanom satu Gradske skupštine Zagreba predsjednik uprave Holdinga Ivo Čović.

Mnoga su pitanja na aktualnom satu bila upućena baš Čoviću, a većina je bila o izboru direktora te metodama štednje u Holdingu. Čović je tako objasnio da nije lako bilo odabrati među 480 kandidata koji su se prijavili za mjesta direktora, te da je na razgovor pozvano oko 80 kandidata. Isto tako Čović je rekao da se svaka kuna u Holdingu okrene tri puta te da poslovni troškovi bilježe pad od 5 do 50 posto, a vanjski poslovi pali su za 47 posto.

Vezane vijesti

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Već ovog ljeta, unatoč manjku u proračunu, Milan Bandić je odlučio uložiti dodatnih 30 milijuna u sjevernu tribinu stadiona Maksimir. Time će gradsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika