23.09.2010. / 16:15

Autor: Andrea Belin

Naomi Campbell o svjedočenju u Haagu: Bila sam 'žrtveno janje'

'Svjedočila sam pod prisilom i usuđujem se reći da su me iskoristili kao žrtveno janje', komentirala je manekenka svjedočenje u Haagu o 'krvavim dijamantima' koje je navodno primila o bivšeg liberijskog predsjednika Charlesa Taylora

Naomi CampbellNaomi CampbellPoznato je da je manekenka Naomi Campbell svjedočila u Haagu o 'krvavim dijamantima' koje je navodno primila o bivšeg liberijskog predsjednika Charlesa Taylora.
Mjesec i pol dana kasnije je o ovom slučaju napokon progovorila u medijima.

'Prije svega želim reći da se u ovom slučaju nije sudilo meni. Svjedočila sam pod prisilom i usuđujem se reći da su me iskoristili kao žrtveno janje', kazala je manekenka za "Sky news".

Podsjetimo, 'Crna pantera' je kazala na sudu kako je "nebrušene kamenčiće" dobila od dvojice nepoznatih muškaraca koji su joj nakon večere kod Nelsona Mandele pokucali na vrata sobe.

U Haagu je svjedočila i glumica Mia Farrow koja je demntirala njezine tvrdnje kazavši kako je manekenka znala da joj je te dijamante poslao Taylor kojeg se tereti za zločine u Sierra Leoneu.

Vezane vijesti

Sviranje HDZ-u

Sviranje HDZ-u

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak ustvrdio je danas u nastavku suđenju u aferi Fimi medija da je HDZ-u u izbornoj kampanji 2007. bilo važno da… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika